motorwinkel-garage-header1.jpg

Welkom bij de Nijmeegse Motorwinkel!

De Nijmeegse Motorwinkel is een kleinschalig bedrijf dat zich richt op het repareren, restaureren en verkopen van klassieke en semi-klassieke motorfietsen, de zgn.young-timers.

Maar ook het verkopen van onderdelen, accessoires en banden is een belangrijk aspect van  de activiteiten.

De nadruk ligt vooral op motorfietsen van voor 2000. Extra aandacht is er voor de Triumph twins, oud èn nieuw en voor de "oude" Bmw boxers. Onderdelen, gebruikt en nieuw en speciale acessoires zijn hiervoor op voorraad.

De communicatielijnen zijn kort. Monteur, receptie en directeur zijn een en dezelfde persoon zodat afspraken helder en duidelijk kunnen zijn. Bij voorkeur wordt voor elke reparatie een prijsafspraak gemaakt. Maar bij oldtimers is dit soms niet mogelijk door onvoorziene reparaties wegens achterstallig onderhoud, slijtage en corrosie. Door voor, tijdens en na de reparatie te overleggen blijven opdrachten en werkzaamheden transparant.

Je weet dus waar je aan toe bent bij de Nijmeegse Motorwinkel.

In principe is alles op motorfietsgebied mogelijk, onderhoud aan je klassieker en weer in ouderwetse conditie brengen, een nieuw uitlaatsysteem voor je woonwerk-motor, een Café-racer of een Bobber bouwen of de nieuwste generatie rubber voor je Urban-sport, het kan allemaal.

De Nijmeegse Motorwinkel  kan onderdelen leveren van o.a. MDI en Techline om de moderne motorfiets te verbeteren, Highway hawk voor je chopper. En Peters Classicbike Parts voor je klassieke Engelse motor. De Hobbyist voor Bmw onderdelen. En heel veel spulletjes voor je caferacer van Caferaceronderdelen.nl.

Prijzen kan je op desbetreffende sites vinden (zie Links). Levering kan via de Nijmeegse motorwinkel voor de zelfde prijs en montage kan via onze werkplaats.

De banden zijn hoofdzakelijk Dunlop en Bridgestone, maar alle merken zijn leverbaar. Uiteraard  knipperlichten, achterlichten, schakelaars, spatborden, uitlaten, bouten en moeren in vele soorten en maten.

Omdat bedrijfsdienstverlening ook belangrijk is voor de Nijmeegse Motorwinkel, zijn we op dinsdag alleen op afspraak geopend. Buiten het motorseizoen kan dat ook voor andere dagen gelden.

Wil je langskomen, bel dan sowieso eerst even voor de zekerheid, een appje sturen kan natuurlijk ook.

 


Nijmeegse Motorwinkel
Dr. Jan Berendsstraat 55
6512 HA Nijmegen
Tel. 024-3609965 of 06-55822726                                                         
E-mail: info@motorwinkel.com

        

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

gesloten
geopend op afspraak
10.00 tot 18.00 uur
10.00 tot 18.00 uur
10.00 tot 18.00 uur
10.00 tot 16.00 uur
gesloten

IMG_1492.JPG
foto-motorwinkel-012.jpg
IMG_0745.JPG

Vitrine met mooie spulletjes          Katja onze mannequin                   Italiaanse koffie!


Nijmeegse Motorwinkel - Dr. Jan Berendsstraat 55 - 6512 HA - Nijmegen - T: 024 3609965 of 06 55822726 - E: info@motorwinkel.com
webdesign en hosting: voskotan webservices